Moahahaha

Oj oj oj, vilken trevlig liten pratstund jag hade med grabbarna igår. Tror aldrig jag har skrattat så mycket förut, detvarade i flera timmar. Samtalet bestog av diverse skämt, teorier och retsamma kommentarer, vilket vi påbörjade igen här nu. Så vi får väl se om jag lyckas skriva klart det här innan jag skrattar ihjäl.

I vilket fall som... Idag fick man skjuts utav Bettan ner til Hammarstrand eftersom jag skulle till Arbetscoachen. Där fick jag lite hjälp och förklaring om hur jag kan söka arbete och liknande, och förklaring och förslag på hur jag kan skriva ett CV.
Efter det lilla besöket jag jag till Bettan som var på banken och efter det blev det fika, vilket var riktigt trevligt. Sen efter det så blev det en sväng ner till bibblan där man Träffade Eva och Gunnar. Det kändes som år och dar sedan man såg dom, vilket är ganska sant dock.
Annars så har man väl skrivit lite på CV:t och stökat på idag. Så spännande var det.

Förresten så tror jag att jag har kommit fram till en hel del till mitt hemliga projekt som jag håller på med. Hoppas bara att slut resultatet kommer att bli så bra som jag tänkt mig, men det får vi väl se hur det blir med det.
Sen har ritlusten smugit sig på mig igen, så nu sitter man och ritar för fulla muggar. Sen att jag letat reda på mina gammla serietidningar kan ju vara lite hjälp på traven.

Nu ska jag återgå till grabbarna. Over and out.
Kommentarer
Postat av: Sara

WAAH, min ekorre <3

2009-10-01 @ 15:39:46
URL: http://saralundins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0