Innan någon klagar igen.

Och med npgon menar jag Bettan som alltid vill att jag ska skriva något. XD

Så ja, jag åker tillbaka till Uppsala ikväll efter lite mer än en vecka hos mina föräldrar. Vad har man hunnit med? Jo jag har hjälpt Bettan byta däck och torkar blad. Var ju lite interestant kan man ju säga. Efter det satt vi i köket hennes och spelade sänka skepp. Det gick ganska bra. Blev oavgjort.
Sen gav vi upp och stack för att släppa in hästarna hos Björn. Passade på att hälsa på lammen. Dom var otroligt söta allihopa.
Men jag har även hunnit njuta av det fina vädret och igår blev det en trip till stan. Där köptes det nya kläder och skor så nu är man redo för sommaren.  Jag växlade även lite pengar så jag är redo för Polen den 4de.

I övrigt så hann man väl inte med riktigt allt man ville hinna med. Många kompisar som man hade velat hunnit träff m.m.  Men men, snart är det sommar så då kan man kanske träffas då istället.

Men nu ska jag väl ta och packa färdigt.Nationalmuseét

Japp, var till Nationalmuseet is Stockholm i Tisdags. Gratis inträde eftersom det var via skolan, men resan dit fick man stå för själv.
Jag och några andra åkte till Stockholm lite tidigare för att hinna gå runt i butiker innan det var dags att sticka till museet. Det blev en trevlig förmiddag i alla fall, blev väl inte så mycket in handlat, men roligt var det. Cheescake och Chailatte på Wayne's och sen blev det museum. Kollade in 1700-tals utställningen och en del av 1600-tals utställningen. Vi kollade även in "Lust & Last" som är en pågående utställning just nu, kan ju lugnt säga att den var interessant att kolla in.
När man väl kom hem igen så var man så trött och hungrig att så fort jag hade ätit så gick jag och la mig.


I överigt forsätter jakten på lite tyg med körsbär på. Jag vet var jag kan hitta det i Östersund men jag har inte lyckats här i Uppsala än. Men det är väl bara en tidsfråga.

Tillsvidare kan ni få avnjuta något som kan kallas en spelmusiks klassiker:

RSS 2.0