Moahahaha

Oj oj oj, vilken trevlig liten pratstund jag hade med grabbarna igår. Tror aldrig jag har skrattat så mycket förut, detvarade i flera timmar. Samtalet bestog av diverse skämt, teorier och retsamma kommentarer, vilket vi påbörjade igen här nu. Så vi får väl se om jag lyckas skriva klart det här innan jag skrattar ihjäl.

I vilket fall som... Idag fick man skjuts utav Bettan ner til Hammarstrand eftersom jag skulle till Arbetscoachen. Där fick jag lite hjälp och förklaring om hur jag kan söka arbete och liknande, och förklaring och förslag på hur jag kan skriva ett CV.
Efter det lilla besöket jag jag till Bettan som var på banken och efter det blev det fika, vilket var riktigt trevligt. Sen efter det så blev det en sväng ner till bibblan där man Träffade Eva och Gunnar. Det kändes som år och dar sedan man såg dom, vilket är ganska sant dock.
Annars så har man väl skrivit lite på CV:t och stökat på idag. Så spännande var det.

Förresten så tror jag att jag har kommit fram till en hel del till mitt hemliga projekt som jag håller på med. Hoppas bara att slut resultatet kommer att bli så bra som jag tänkt mig, men det får vi väl se hur det blir med det.
Sen har ritlusten smugit sig på mig igen, så nu sitter man och ritar för fulla muggar. Sen att jag letat reda på mina gammla serietidningar kan ju vara lite hjälp på traven.

Nu ska jag återgå till grabbarna. Over and out.
Bärplockning

Jo jag och Bettan åkte till skogs idag för att plocka lingon. Vi lyckades att få ihop 17 liter som vi sedan satt och rensa.
Nu efteråt så känner man sig som en pansionär eller nått, det var ju som lite jobbigt. Det är väl stor tur att man faktiskt fär betalt för allt senare. Imorron är det rönnbärsplockning som gäller, jag och Bettan har redan planerat för det imorron. Det kommer att bli bra det, blir ju en extra slant där med och det är ju alltid välkommet.

Något annat som jag och Bettan gjorde idag var att jaga häst. En häst hade nämligen smitit från en hage i Västanede och sprang så glatt längs vägen till Flärken. Jag och Bettan hade ju följt efter den dit i bilen, men när den vek av så hoppade vi ur och sprang efter den. Så det har ju varit en spännande dag på sitt sätt.

Igår var man ju med Bettan igen förresten. Jag och Syrran var dit för att ge paket till Bella Bong som hade fyllt år i veckan. Det var trevligt det. Hon blev glad för presenterna och vi hade det ju trevligt, dock spenderade Bella större delen av kvällen med att gnälla om att hon hade inget att göra. Jag gav henne en massa förslag men inget dög för henne, då kallade hon mig tråkig också. Vem var det som kom med grejer man kan göra egentligen? Men men, hon fick ju skylla sig själv.

Men nu ska man vara social med Bettan igen. Ha det.


RSS 2.0