Sol och Bad

Jo då, må hända att solen inte var framme förra veckan, men nu har den varit i farten ett par dagar. Det var så pass att man till och med var och badade med tjejerna igår.
Det vill säga att jag blev väckt av Bettan som undrade om jag skulle med, bada säger ju inte jag nej till, så man klev ju upp och gjorde sig i ordning och just när man ska äta frukost vad händer då? Jo Bettan ringer igen och säger att jag ska skynda mig, trotts att det knappt gått en tio minuter en kvart sen hon väckte mig, så jag slänger i mig frukosten på tre minuter och sticker över till Micka där dom väntar på mig.
Vi sticker ner på stranden och spenderar några timmar där, så mycket bad kan man väl inte säga att det blev. Det var bara jag som badade, Micka var i alla fall duktig och doppade sig, Bettan och Lillan däremot doppade fötterna och höll sig sedan i solen. Själv tog man en simtur ett par gånger eftersom jag tyckte det var varmt i vattnet till skillnad från dom andra.

För övrgt, tack vare en av PJs kompisar så har jag änligen fått testat TF2. Har provat nästan all klasser och har kommit fram till att jag är en usel Spy men att det var bland de roligast klasserna. Gillade även att vara Soldier och Demo, eftersom då kan man spränga saker. Det var väl okej att vara Scout men han var nog inget för mig faktiskt, Engineer var väl också helt okej. Det var faktiskt lite små kul att bygga saker. Har ännu inte testat Heavy, Medic eller Sniper men det kommer väl.
Jag ska dock säga att detta har nästan fått mig att vilja ge FPS-spel en andra chans och funderar alltså allvarligt på att skaffa TF2 själv. Ska spela det lite till innan jag bestämmer mig helt tror jag.


Vad ska man säga?

Har varit i Stockholm ett par dagar, från Söndag till Fredag förra veckan för att vara exakt. Var ju där och hälsade på PJ som fyllde år.
Det var jäkligt kul, pj fick en rullator av sina föräldrar som han körde runt med lite. detta skedde på Söndagen då jag och grabbarna kom dit. Var en väldigt rolig syn. Sen var PJ efter mig kan man säga. Han ville så gärna se västen som jag gjorde åt han i födelsedags present. Jag försökte stå emot, men jag gav upp efter ett tag så han fick presenten en dag för tidigt. PJ verkade dock inte klaga, han såg riktigt nöjd ut och verkade ha svårt att slita sig från spegeln.
Själv blev man förgtjust i en av hans gasmasker. Var nästan så passa att man vill ha en själv faktiskt. Dess värre glömmde jag bort att fråga om dom hade någon gasmask när vi var i butiken han had köpt de i, mest för att jag blev så förtrollade av knivarna dom hade där. Men men... Man överlever skulle jag tro.
I vilket fall som så hade vi jäkligt kul, vi åkte någonstans verenda dag när vi var där och på kvällarna så blev det TV-spel eller brädspel. Jag lärde mig till exemple att spela bas på Rock Band. Dock pendlade jag mellan Easy och Medium, så jag var väl inte bäst precis, fast en av PJs kompisar verkade tycka att jag skötte mig rätt bra ändå, men jag vet inte var han egentligen fick vanföreställning att jag kan sjunga ifrån.
Sen spelade jag FPS-spel för första gången på ca. 13 år. Jag var nästan stolt över mig själv då jag lyckades skjuta någon, det vill säga att PJ blev den jag sköt. Sen sköt jag ju Kellogs några gånger också. Det var nästan så att jag kände mig duktig. Dess värre han man inte testa TF2, men jag får väl göra det en annan gång då helt enkelt. Kul hade vi i alla fall, hade gärna stannat längre. Tyvärr så blev man ju tvungen att åka hem på fredagen eftersom man ska vakta hunden.

Hade man ju tänkta att ta sig ned på Veteranmarknaden på Lördagen, men det regnade och var ett riktigt skitväder så man struntade i det och satt istället och titta på film och tog det lugnt. Bland annat så såg man på ringaren i Notre Dame och Corpse Bride.

Söndagen var nästan lika slö, bara det att då var man hos Lillan till sammans med Bettan och Micka. Blev TV, film, snack och Pizza. Inte så dumt faktiskt.

Men men, nu ska man väl göra lite annat gissar jag. Hej hej.

Rektor Olle när han ska tolka på kidor efter en häst får bli videon idag.

Snart

Snart så är det klart med skolan. Inte mycket kvar nu, ska bara stå ut till på fredag. Ska bli så skönt att få lov sen, vill ju inte vara fast här allt för mycket längre.
Blir nog lite Cider på fredag också, farsan bjuder. Hehe.

Annars ska man fundera på att göra klart kragen till västen som PJ ska få, jag hoppas att han ska gilla den även om den antagligen inte kommer att vara 100% exakt. Dock gjorde man ju ett försök, och har ju försökt få in alla viktiga detaljer. Vi får helt enkelt se vad han tycker sen. Jag kan dock säga att den var mysig, hehe.
Jag ska bara försöka få tag i Andersson så att man kan få fyra tomhylsor till den också, som en liten bonus kan man säga. Hoppas att han kommer till snadmon i helgen så att man kan bara kan gå över dit en sväng och hämta. Men men, det löser sig nog.

Just ja, igår blev det världens roligaste MSN konversation. Satt nämligen i klassrummet och skrev med Kerem och så kom PJ dit efter en stund så då startade Kerem webbkameran hans och mikrofonen så vi satt och prata med varandra och så kunde jag se vad han och PJ hade för sig. Av någon anledning började PJ att göra en Engineer imitation, klockren ver den. Då bad jag honom att göra Soldier, även den väldigt rolig. Sedan avslutade han det med en Sniper imitation. Sedan sa han lite av Spy's fraser, vilket gjorde mig glad för jag gillar Spy väldigt mycket, fråga inte varför för det har jag inte kommit fram till själv än.
Sedan får jag inte glömma hur Kerem tog webbkameran och visade mig runt i hans rum. Lite udda men det funkade.

Fick just veta att det gjordes ett busstreck här på skolan igår/natt. Ett sådant busstreck som vanligt vis bara görs vid halloween. Det vill säga att dom hade kastat toapapper på skolan och sådant. Vet inte riktigt vad man ska säga om det mer än att jag har mina misstankar om vilka som gjort det.

Men men, nu ska man väl ta och gå snart innan man blir uttråckad av att inte ha något att göra. Hej hej.

Ingen TF2 video idag, vi tar nått annat.

 

RSS 2.0