Evil Genius

Ja, nu har man börjat blivit en ondskefull mästerhjärna som ska ta övervärlden... Nästan i alla fall, har fått tag i ett spel som man ska ta över världen i, genom att bygga upp en hemlig bas och lite sådant. Var skeptisk till det först men det visade sig vara rätt kul att sitta och planera och stöka. Och inte allt för avancerat, är så pass att EN VISS person till och med skulle klara av det.

Men i övrigt så har man klippt sig och färgat håret. Sen var man också och köpte en skjorta också, den är lite i militärstil coh hur bekväm som helst. Dock var det en sak som störde mig lite och fick mig att förbanna det faktum att man är så bredaxlad så att man måste köpa skjortor på herr avdelningen. Må hända att det finns snyggare skjortor där, men det är svårt att hitta en skjorta som faktiskt passar en där också. Men man ska inte klaga antar jag, jag fick ju vad jag ville ha trotts allt.
Har förresten köpt en present till en bekant också som fyller år imorgon, hon lär få den till helgen då hon kommer hem igen. Jag hoppas att hon kommer att gilla den i alla fall.

Imorgon ska man göra en ansats till att fixa till inne på mitt rum. Vet inte hur länge sedan det var jag städade där, för att inte tala om gick igenom alla grejer. Tror jag har kvar saker från när jag var liten faktiskt, så det lär ju vara dags nu.

Men men, nu ska man åter vara social. Ha de.Bluuh...

Är så jäkla trött idag, jag är nog inte skapt för att kliva upp tidigt. Spelar ingen roll när jag går och lägger mig så måste jag visst sova till 10-11 tiden.
Farsan var in till mig imorse vid sju tiden och frågade om jag skulle med till Birsta, av någon anledning så sa jag ja till det. Så då var det ju bara att ta sig ur sängen och göra sig i ordning, men inte vaknade man till inte. Som tur var så fick man ju sova lite i bilen, men slö var man hela tiden sen i vilket fall som och jag undrar nu varför man följde med. Köpt bara lite tidningar och lite godis där.

I övrigt så har det väl inte hänt allt för mycket i veckan. Har försökt komma igång med att spela TF2 igen, har inte blivit så mycket utav det sen jag fick Punch Out till wii, men sånt är väl livet skulle jag tro. HAr många spel som jag måste försöka att spela klart någon gång känner jag nu, och problemet är att man inte har tid till det.

 Har för övrigt kommit in i svängen med att titta på Bond-filmer igen, så nu överväger jag att köpa några av dom filmerna och fortsätta med min påbörjade samling. Hur det kommer att gå återstår att se, men det ska nog gå bra det. Kan i alla fall inte se varför det inte skulle det i alla fall.

Men nu ska väl jag överväga att gå och göra något annat, t.ex läsa någon av mina nya tidningar. Hejhej så länge.


Gissa vad...

Jo någon har börjat läsa en del historia frivilligt... Och inte bara vad som helst, utan just nu läser man om Rysslands historia. Ska jag vara ärlig så är det en intressant röra, men svår att hålla reda på. Varför? Jo för att Ryssland är inte en nation utan flera nationer i en. Sen att allt i överlag är i en röra annars hjäper ju inte allt för mycket. Det är nästan så att jag kan förstå Winston Churchills beskrivning av ryssland. Citatet är följande:
"Russia is a riddle,
wrapped in mystery,
Inside an enigma."

I vilket fall som så kanske några undrar varför jag läser om Rysslands historia till att börja med? Jo jag har som gett mig själv en liten uppgift. Jag ska skriva en historia om min karaktär Vlademir Kosmonovas liv, och eftersom han är ryss så är det ju logiskt om han kan åtminsone något om landets historia.

I övrigt har det väl inte hänt allt för mycket. Har väl kommit igång med mitt ritande igen och då inte bara med karaktärer, till och med viljan att rita bakgrunder har kommit tillbaka. Det är inte fy skam det, har till och med lyckats göra en bild som jag är riktigt nöjd med. Vilket påminner mig om en grej, om någon vill att jag ska rita någon bild åt dom så är det bara att säga till. Mitt galleri --->  http://ladyloriel.deviantart.com/gallery/

För någon dag sedan såg jag även på en asiatisk film vid namn "Infernal Affairs". Jag tyckte den var riktigt intressant att se på. Den handlar om en polis som är en "mullvad" i maffian, samtidigt som maffian har placerat sin egen "mullvad" hos polisen. Under en knarkhandel så lyckas båda sidar lista ut att fom har en förrädare ibland dom.
Kanske det inte låter så vettigt, men jag tycker att filmen helt klart var sevärd om man gilar den typen av film.

Men nu ska man väl återgå till ritandet/skrivande/läsandet... Vad det nu blir. Så till nästa gång, hade bra.

Lite historia:

I FOUND IT!!!

Ja, jag hittade igen en av mina gamla musik skivor igen. Så nu sitter man och lyssnar på den, säga vad man vill men jag älskar Sonata Articas låtar.
Dock är det inte enda musiken såm jag lyssnat på på sistone. Har som lyssnat på irländska dryckes sånger/pub musik. Vet inte varför, men jag gillar dialekten och så är inte texterna så komplicerade så man lär sig dom rätt snabbt. Så bli inte förvånad om jag dyker upp och sjunger "Whiskey you're the devil" någon gång.

Igår var man förrsten till fugulstamarknaden, det var väldigt trevligt. Tror att den marknaden handar enbart om mat för ata var nästan det enda man gjorde där. Fick äntligen min efter längtade Kesfil att äta, tänk vad glad man kan bli för så lite. Köpte även lite färska brända mandlar.
När jag och Bettan blev less på marknaden och kände att det började bli för varmt så valde vi att åka till Övsjö och bada. Det var mycket skönt tycker jag, dock tyckte Bettan att det var kallt i vattnet men jag tyckte det var riktigt skönt. Jag måste ha varit en utter eller säl i mitt förra liv. Haha

Nu har man också något att fundera på till framöver, och det är vilken cosplay man faktiskt ska köra. Jag vill köra en Spy men jag vill samtidigt vara Demoman. Det är ju så att från min "rådgivare" PJ så skulle jag passa bra som båda. Så för att lösa det ska jag kolla upp en ref-bild på Demo och se hur hans klädsel är, behöver som ändå en sådan bild för att kunna rita en viss bild som jag gör till en bekant.
I vilket fall som, om Demos klädsel inte är allt för kompliserad att göra så lär jag kanske gå som honom om jag inte får tag på en kostym. Jag har ju fortfarande tid att fundera på saken, så vi får se hur det blir.

Men nu ska man väl vara social med Bettan igen.

Fult bildspel, men jag gillar låten.

RSS 2.0