*Suck*

Är hemma i Kälarne igen. Resan hem blev nästan som en tävling mellan mig och farsan om vem som skulle hinna hem först. Han åkte bil och jag satt på bussen, vilket slutade med att det blev väldigt jämt i slutet, om bussen inte hade behövt svänga in vid Höglunda så hade man kommit hem före farsan. Men men...

I veckan så har inte allt för mycket hänt, har äntligen rånat spargrisen. Den var så gott som överfull av enkronor, 450 en kronor för att vara exakt. Inte så dåligt, det innebär att jag skulle kunna betala för tyget och dom andra sakerna som jag beställt. Vilket kommer att bli skönt, gillar ju inte att vara skuldsatt.
Sen så sprack en av mina sommar planner (Dock var det ju inte bestämt ännu). Jag hade ju funderingar tillsammans med PJ på att jag och grabbarna skulle åka ner till PJ 13 juni, dock visade det sig att då kan inte jag åka för att jag ska vara hundvakt mellan 12 och 19 juni. Det var väl tur att det inte var något bestämt, men det retar mig en anning. Funderar på att snacka med PJ så kanske vi kan planera nått annat eller så kan jag åka ner själv och hälsa på nått i sommar. Vi får väl se hur det blir. Det löser sig säkert på nått vis.

Sen kan jag berätta att det är odräglligt varmt här nu, sitter och önskar att jag hade något kallt här just nu. Jag är helt klart inte byggd för vår eller sommar, jag passar bäst in på hösten eller vintern. Men det är bara att le och vara glad.
Ska nog göra lite annat nu.


Ett snabbt inlägg från Svensta.

Hej alla glada... Och sura också för den delen. Sitter för tillfället på skolan i svensta och skriver lite grann. Tillbringade hela förra veckan i Sälen med åtta andra, det var jätte trevligt, jag fick nya smeknamn och smsbombade en kompis. Jag tycker jäkligt synd om han när jag läste igenom allt jag skrivit till han, det var ju inget vettigt alls some jag skrivit till han, men han hade tydligen kul åt det. Dock fick ju jag stå ut med Bettans tjat efter det, hon tycker visst att han och jag skulle bli ett bra par, sen verkar det som om hon fått Orädd att tycka så också. Det börjar bli jobbigt att höra det eviga tjatet i vilket fall som. Skaffa en hobby Bettan, en som inte har med mig att göra tack.

Men men, åter till vad som sker nu. Som sagt sitter man på skolan och jobbar lite och stökar på. Jag funderar även på vad jag ska äta senare. Har ju lite köttfärs hemma i frysen så jag funderar på att kanske köpa grejer så jag an göra chili eller nått senare.  Ska i alla fall rensa frysen eftersom det snart är slut på skolan och så ska man ju flytta ut och stöka på.  Det känns lite jobbigt men det är bara att ta sig i kragen och får det gjort, svårare än så är det inte.
Ska även få en del jobb gjort men så här långt har det inte varit några problem. Ska försöka ta mig till bibblan på fredag och se hur det gått med min lilla utställning där, det var en del av mitt projektarbete, det blev inte så många bilder som jag hade velat men man fick ju en del problem så vad kan man göra? Fick ju i alla fall till något.

Men men, nu ska man väl fundera på att dra vidare. Höres.P.S. Mer av TF2 MSN historien kommer till helgen.

Nå får ni nått att fundera på.

Hade tänkt lägga up början av min och en kompis konverstation historia på MSN. Den är TF2 baserad så många kommer kanske inte att fatta vad vi tänkte där.

Men först, en snabb uppdatering om vad som hänt.

Har fått ett så bra erbjudande av PJ och en av hans kompisar om att åka till uppcon. Själv klart kunde man ju inte tacka nej till det, det är ju en bra ursäkt till att klä ut sig utan att det är Halloween. För att inte tala om alla aktiviteter som finns där, bara det gjorde mig nästan hyper.
Till dess ska jag fixa en blå kostym och skidmask så att jag kan gå runt som Spy, plus att jag ska fixa en sniper väst åt PJ. Han skulle försöka fixa en Sapper modell till mig då.
Nu tycker jag nästan synd om Bettan för hon kommer antagligen inte att höra nått annat än detta fram över, men jag är glad i alla fall.

Jag och PJ funderade även på vilka i Svensta gänget som passar som vilken TF2 karaktär, här är en liten lista på resultatet.

Jag = Spy
Orädd = Demo
Kellox = Scout
Wiberg = Heavy
PJ = Sniper

Det skanas personer som ni kanske kan gissa, vi har ingen Medic, Soldier, Pyro eller Engineer. Vi är lite få i Svensta gänget kan man säga, men  men, Det är inte så dåligt ändå tycker jag. För er som vill se ska jag även lägga in så ni får se Demoman.

Här är även början på våran historia, jag kanske lägger upp resten senare. Tills vidare får ni nöja er med detta. Jag måste dock på peka att det är ett utdrag från MSN så det kan verka konstigt.

DFA| Play with fire kids säger: Heavy: KEEP CRYING BABY!
Loriel / I'm a spy säger: Ohhhhh...merde, not ze 'eavy... Don't 'e 'ave a doctor to bother?
 DFA| Play with fire kids säger: No! Medic is spy
Loriel / I'm a spy säger: Well, this was a disappointment!
DFA| Play with fire kids säger: Da!
                                                       Soldier: Maggots! Whats going on here!
Loriel / I'm a spy säger: Ze medic is a spy
DFA| Play with fire kids säger: Was this the Heavy's normal accusations? He's called me a Spy 10 times now, as of TODAY!
 Loriel / I'm a spy säger: Ze 'eavy needs a medic for sure zhen. 'e zee spy everywhere.
 DFA| Play with fire kids säger: Well we need some Pyros to spy check then Dont we! Now drop down and give me 20. Loriel / I'm a spy säger: *muttering* Zen I think ze pyro should start with ze soldier.
DFA| Play with fire kids säger: I dont see any Push ups being made! Private Twinkle Toes!
Loriel / I'm a spy säger: Fine. *starts doing push ups and mutter again* You imbecile zoldier.
 DFA| Play with fire kids säger: Down like you got a pair! *puts foot on the spy's back and pushes him further down*
Loriel / I'm a spy säger: *mutter* Where is ze enemy when you need them. I require assistance!
 DFA| Play with fire kids säger: Just two more Maggot! Quit being such a baby
                                                        Heavy: Help NAO!
 Loriel / I'm a spy säger: *Finnish the push ups* I think I hide behind ze 'eavy for now. Unless our demo want company.  DFA| Play with fire kids säger: Both of you are the sorriest excuses for soldiers that I have ever seen
Loriel / I'm a spy säger: I'm not a zoldier I'm a zpy, you idiot.
DFA| Play with fire kids säger: You have dishonored this entire unit
Loriel / I'm a spy säger: Oh, please. Just lay your weapons down and walk away. Ze enemy is buzy looking for me.
DFA| Play with fire kids säger: How do we know you're not an enemy spy?


Hör av er om ni vill att jag ska lägga upp fortsättningen. Det kan bli spännande.

Ojojoj....

Ser man på va? Nu är jag duktig och skriver igen. Dock lär det inte bli mycket sagt, har ju fått en snes emulator av syrrans kille så här spelas det för fulla muggar. Det råkar ju bara vara ca. 2000 spel, sedan fick jag även en Nes emulator med 8000 spel. Så jag har det jag gör.
Men men, i övrigt då? Jag har varit till min syster i Göteborg en sväng, sov hela vägen ner dit och samma sak när vi skulle hem. Men tiden där var bra, hade ju det man gjorde där i alla fall. Var till och med en sväng till Naturhistoriska museumet, det fanns lite att titta på så det var kul. Fastnade för dom siamesiska tvillingarna som dom ställde ut.

Nu när jag är hemma igen har jag då inte gjort allt för mycket, var till bibblan idag. Skulle fixa mina bilder som ska ställas ut där, tyvärr fick jag lite problem så jag han inte med allt som var planerat så jag ska lämna in lite mer i helgen.
Till veckan ska jag åka med mina några andra till Sälen, några ska åka slalom, andra ska se på. Jag ingår i "se-på" gruppen då jag inte har stått på ett par slalom skidor dom senaste tio åren. Skulle jag ställa mig på ett par nu skule jag väl bryta minst fem ben i kroppen. Med andra ord är det säkrast att inte åka, jag och dom andra i "se-på"-gruppen kan ju hitta på annat att göra.

Sedan har man snackat en del med PJ, jag undrar när Bettan blir less på våra "insider"-skämt som hon inte förstår humorn i. Dock är det TF2-skämt så det kan ju förklara en del, vi har av någon anledning fastnat för dom, kan bero på att karaktärerna har sådan bra personlighet. Har alltid så kul åt dom.

Men nu ska jag väl snart anstränga mig att gå och baka lite bröd och sedan brownis som vi ska ha med oss till Sälen.


Efter en del tjat.

Efter att haft Bettan tjatande på en så har man åter en gång tvingats att skriva här igen. Då är bara frågan vad jag ska skriva... Mitt liv är ju inte precis så spännande, jag har mest suttit och ritat hela dagarna och stökat med lite sånt. Har även börjat med att fixa till min nya laptop, den är så fin och införskaffades får bara några veckor sedan. Jag saknar dock Photoshop på den, ett måste ha för mig.

Vad annars har dykt upp som kan vara viktigt? Typ inget... Bortsett från att NÅGRA verkar vilja att jag ska göra en VISS person till min pojkvän. Jag är dock inte förvånda då Dessa NÅGRA råkar vara av det slaget som spenderar deras lediga tid och brist på nått att göra med att leta efter en pojk åt mig. Konstigt nog verkar dom inte leta åt sig själva, jag undrar vad det kan bero på? I vilket fall som så börjar det bli lite jobbigt att lyssna på deras tjat.

Ja ja... Det var ju en liten snabb uppdatering. Vi får väl se hur det blir i famtiden.

RSS 2.0